11 veebruar 2010

Hapukapsasupp

500 g kondiga sealiha (pehme ribi)
500 g hapukapsaid 
3 spl odratangu vōi kruupe 
2-3 suuremat kartulit
1 porgand 
1 suur sibul

soola, vajadusel suhkrut 
1 loorberileht, mõned pipraterad

Vala tükeldatud lihale külm vesi, lase keema ja riisu vaht. Lisa hapukapsad, pestud tangud või kruubid, hakitud sibul, loorber ja pipraterad ning riivitud porgand. Keeda tasasel tulel kuni kapsad ja kruubid on pehmed (selleks kulub umbes 1,5 tundi). Veidi enne valmimist lisa sisse ka kuubikuteks lõigatud kartulid ja maistesta.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.