03 mai 2010

Soojad tuunikalaleivad

Need on väga mõnusad hommikused või lõunased ampsud, mida võib valmistada nii saia kui ka leivaga. Suvel on hea panna peale ka värsket tomatit ning meelepäraseid maitsetaimi.

8 viilu leiba
1 karp (185 g) tuunikala õlis
veidi ketšupit
pitsamaitseainet
riivitud juustu
oliive

Laota leivaviilud küpsetusberiga kaetud ahjupannile. Määri veidikese ketšupiga, puista peale pitsamaitseine ning tuunikalatükid. Riivi  peale juustu, soovi korral pane ka oliive. Küpseta 210* juures 5-10 minutit või seni kuni juust on sulanud ja leivaviilud on servast krõbedad.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.