06 november 2010

Spagetipotikesed singi ja kõrvitsaga

Kuna eilsest õhtusöögist oli alles jäänud väike kogus spagette siis otsustasin neist ahjuivormi teha ja eks ikka sellest kooskokkamisest ajendatult. Kogused on umbkaudsed, sest lisasin kõike silma järgi. Kõrvitsa maitset ei olnud küll tunda, aga see tegi vormi mõnusalt kollaseks. Näod on tehtud ikka selleks, et lastel oleks lõbusam süüa. 

4 portsjonit
200 g keedetud spagette
50 g sinki
2 muna
1 dl kõrvitsapüreed
1 dl piima
soola
pipart
50 g riivitud juustu
4 musta oliivi
paprikatükikesi



Lõika keedetud spagetid kääridega lühemateks juppideks ja sega juurde singitükid. Jaota see nelja võitatud portsjonvormi. Klopi munad lahti, sega juurde kõrvitsapüree ja piim ning maitsesta. Vala saadud segu vormidesse spagetidele. Puista peale riivitud juustu. Nüüd tee soovi korral potikestele oliividest ja paprikatükikestest nägu.
Küpseta 220-kraadises ahjus 15-20 minutit. Lase enne sööma asumist jahtuda.

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.