22 detsember 2010

Juustused sarvesaiad

Kuna jõuludeni on jäänud veel paar päeva, siis otsustasime selle aja traditsioonilisi jõuluroogasid mitte süüa, ikka selleks et siis saaks neid taas nautida. 

16 sarvekest: 
2,5 dl piima
25 g pärmi
0,5 tl soola

1 tl suhkrut
6 dl nisujahu 

50 g võid
100 g riivitud juustu
 

Lahusta pärm käesoojas piimas. Lisa sool, jahu, pehme või ja riivitud juust.
Sõtku hoolega. Lase soojas kohas umbes tunnike kerkida.


Jaota tainas pooleks ning rulli kumbki tükk kettaks. Jaota iga ketas kaheksaks sektoriks. Keera sektorid servast keskele rulli ja suru sarvekujulisteks.
Lase sarvesaiadel ahjuplaadil 15 minutit kerkida. Kerkinud saiad pintselda munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit.


Retsept nami-namist 

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.