13 veebruar 2012

Lihtne mustikatega kohupiimakook

Taaskord üks katsetus valmis tordipulbrist, seekord siis küll Juubelitordi omast.
Selle tordipulbri maitset ma lapsepõlvest mäletan, sõime seda sõbrannadega niisama kuivalt, otse pakist! No olid sellised ajad, kui maiustusi polnud poest saada...kissellipulber ja pudingipulber olid ka väga head! Appi, praegu käivad judinad üle selja kui sellele mõtlen!

4 muna
4 spl suhkrut
400 g kohupiima
250 g hapukoort
50 g pehmet võid
1 pakk e. 450g Juubeli tordipulbrit
100 g mustikaid

Vahusta munad suhkruga, lisa hulka kohupiim, hapukoor ja või ning sega ühtlaseks. Sega juurde tordipulber. Vala taigen küpsetuspaberiga vooderdatud 26cm lahtikäivasse koogivormi ning puista peale mustikad.
Küpseta 200-kraadises ahjus 35-40 minutit, kuni kook on pealt kuldpruun ja seest tikuga katsudes küps.


Maitseb ühtviisi hästi nii leigelt kui külmalt!

Kommentaare ei ole:

Related Posts with Thumbnails

NB!

Siinses blogis leiduvad materjalid on autoriõiguse tähenduses autorikaitse objektiks ja materjalide kasutamine kommertseesmärkidel ilma autori loata on keelatud. Muul eesmärgil kasutades lingi palun algsele postitusele.